Prefabrik ev yapımında kullanılan malzemeler yaşam alanlarının kalitesini etkileyen kritik bir faktördür.

Prefabrik ev yapımında kullanılan malzemeler yaşam alanlarının kalitesini ve dayanıklılığını etkileyen kritik bir faktördür. Farklı bütçelere hitap eden malzemelerle herkesin kendi ihtiyacına uygun bir prefabrik ev bulması mümkün. Ancak kullanım amacının belirlenmesi ev sahiplerinin en uygun çözümü seçmesine olanak sağlar. Bireylerin ihtiyaçlarını ve hedeflerini anlayarak özel ve kalıcı prefabrik çözümler üretiyoruz. Her proje için müşterilerimizin beklentilerine uygun malzeme seçenekleri sunuyoruz. Böylece prefabrik evler her bütçeye ve amaca uygun olarak inşa edilmektedir. Bireylerin isteklerini dinlemek ve hayallerini gerçeğe dönüştürmek için buradayız. Şimdi prefabrik evler hakkında önemli tavsiyeler verelim.

Prefabrik ev nasıl yapılır?

Edinilen tecrübelere göre binanın malzemesi ucuzladıkça kullanım ömrünün kısaldığını hatırlatmak isteriz. Dayanıklı olmasının yanı sıra uzun süre kullanıldığında daha ekonomik olduğunu da fark edeceksiniz. Kalitesiz malzeme ile kaliteli bir ev asla yapılamaz. Prefabrik ev çözümlerinin taşıyıcı konstrüksiyonu HekiMStructureRobot kaynaksız yapı teknolojisi ile ST52 yüksek yoğunluklu galvaniz çelikten üretilmektedir. Prefabrik evlerin tüm bağlantıları cıvata ve somunlarla sağlanmaktadır. Prefabrik ev ve konutların cephe kaplamaları HekimBoard marka fibercement (doğal çimento) levhalar ile yapılmaktadır. Üstün özelliklerle üretilen prefabrik evleri tercih etmeniz için başlıca önemli faktörler şunlardır:

Depreme Dayanıklı

Betonarme binalara göre 5 kat daha hafif olan prefabrik ev sistemleri, birinci derece depreme dayanıklı hazır yapılardır. Deprem bölgesi olan ülkemizde esnek ve hafif prefabrik evler, en şiddetli depremlere karşı yüksek dayanıklılıkları ile darbeleri maksimum düzeyde absorbe ederek en iyi çözümü sunmaktadır. Prefabrik evlerin önemi depreme dayanıklılığıdır.

İklim koşullarına uygunluk

Uzman ekibi tarafından yapılan statik hesaplar ile farklı iklimlerde kullanılacak hazır yapılar üretmektedir. Bu yapılar her türlü iklim koşulunda rahatlıkla kullanılabilir.

A1 sınıfı yanmaz fibercement levhalar

Hazır binaların cephe kaplamalarında HekimBoard marka doğal çimento levhalar kullanılmaktadır. Tamamen doğal ve çevre dostu olan fibercement levhalar insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermemektedir. A1 sınıfı yanmaz fibercement levhalar yangına karşı dayanıklıdır. Olası bir yangında erimez ve mevcut yangının söndürülmesine yardımcı olur. Üstün ısı ve ses yalıtımına sahip olan levhalar sudan etkilenmez ve su emme oranları betonarme binalara göre çok daha düşüktür. Farklı desenlerde üretilen fibercement levhalar prefabrik evlere estetik bir görünüm kazandırmaktadır.

Hızlı ve kolay kurulum

Prefabrik firmaları kendi entegre tesisleri sayesinde prefabrik yapıların hızlı ve kolay kurulumunda üstün bir avantaj sunmaktadır. Bu tesisler yapı elemanlarının önceden fabrikada üretilmesine olanak sağlayarak şantiyede zaman tasarrufu sağlar. Bu ön üretim ile montaj hizmetleri optimize ediliyor ve ürünlerin lojistik süreçleri daha verimli hale geliyor. Sonuç olarak prefabrik yapılar hızla inşa ediliyor, iş süreçleri daha akıcı ve öngörülebilir hale geliyor, müşterilere zaman ve maliyet avantajı sunuluyor. Bu nedenle modern inşaat projelerinde prefabrik yapılar tercih edilen bir seçenek haline gelmiştir.

Daha yeni Daha eski